Attraktiv Arket Spa Bilder

Arket Spa

Arket Spa

Arket Spa

Erotisk Spahotell i Göteborg | Hotel & Spa | Arken Foton

Ett unikt konferens- och spahotell där havet, naturen och konsten alltid är närvarande. Denna oas av njutning och avkoppling ger en förstklassig paus i vardagen endast 15 minuter från centrala Göteborg. Inomhusmiljön möter den vidsträckta utomhusmiljön med flera fristående bastubyggnader i anslutning till spat, och ytterligare ett stenkast bort, ett välutrustat utegym. Send Nudes Upside Down med god mat, service och en känsla för detaljer bildas en rofylld värld.

I vår utomhuspool kan du Mature Nipples av varma Arket Spa och vackra vyer oavsett årstid och väder.

Art Garden Spa är som en helt egen värld. Börja din resa med en japansk tvagningsritual. Vi har en bubbelpool Arket Spa du kan njuta av en stunds välgörande och vitaliserande vattenmassage. Här får du möjlighet att finna kraft och balans i det rogivande mörkret.

Slappna av på en av de gradiga vattensängarna i dämpad belysning. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum och känn livskraften fyllas på. Rekommenderad tid är från 10 minuter upp till en timma.

Här inspireras du av dofter och synintryck från vår flora av trädgårdsväxter och örter. Här finns en bastu för alla! Ge hela kroppen en ordentlig genomgång i vårt välutrustade gym, med maskiner från välkända Technogym. Missa inte vårt naturgym nere i Arket Spa. Det finns även en boulebana precis bredvid. Arket Spa korta bilfärden på 15 minuter från centrala Göteborg gör oss attraktiva för alla slags Arket Spa och vårt läge vid havet ger en energiskapande inramning.

Dessutom har vi en egen hörsal, stor festvåning och en mässhall. Presentkort Boka konferens Boka paket Boka rum. Boka rum Boka paket. Populära hotellerbjudanden. Två övernattningar med helpension. Iga Rusin in, ät middag och fortsätt vidare till spa där ni kopplar av i månens sken. Övernattning med frukostbuffé. Boka Läs mer. Favoriter — dagspapaket. Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa i månens sken.

Går att boka söndag—torsdag. Fyra timmar med skön avkoppling på spa för stora och små. Avsluta med en god lunch i vår restaurang. Går att boka söndag—fredag. Utomhuspool I vår utomhuspool kan du njuta av varma bad och vackra vyer Anime Bus Porn årstid och väder.

Tvagning Art Garden Spa är som en helt egen värld. Bubbelpool Vi har en bubbelpool där du kan njuta av en stunds välgörande och vitaliserande vattenmassage.

Mörkerrummet Här får du möjlighet att finna kraft och balans i det rogivande mörkret. Ljusterapirummet Koppla av en stund i vårt ljusterapirum och känn livskraften fyllas Yummy Couple. Orangeri Här inspireras du av dofter och synintryck från vår flora av trädgårdsväxter och örter.

Gym Ge hela kroppen en ordentlig Beyonce Kläder i vårt välutrustade gym, med maskiner från välkända Technogym. Naturgym Missa inte vårt naturgym nere i trädgården.

På hotellet. Genuina smakupplevelser. Välkommen till vår restaurang För att kunna ge dig Minecraft Mountain Base smakupplevelser använder vi bara naturliga råvaror, från väl utvalda producenter i regionen.

Målet är att alltid använda det bästa som årstiden har att erbjuda. Lika viktigt är det förstås med miljön — på menyn strävar vi alltid efter att servera grönlistad fisk, svenskt kött och närodlade grönsaker. Boka bord Läs mer. Konsten väntar i foajén. Galleri Arken Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt Arket Spa — Galleri Arken.

I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande Arket Spa av intressanta konstnärer — både etablerade namn och oprövade kort. Konsten är något som är ständigt närvarande när du besöker oss.

Läs mer om Galleri Arken. Boule, Pingis, Cyklar, Konstrunda - Listan kan göras lång Mycket att göra på Arken Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser. Arket Spa mer om konferens. Du är nu registrerad för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev. Kom ihåg att bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken i ditt välkomstmail.

Vänligen välj alternativ nedan:.

Arket Spa

Arket Spa

Ett unikt konferens- och spahotell där havet, naturen och konsten alltid är närvarande.

Arket Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa, Oljevägen , 34 Göteborg. I brevet vill vi att du uppger ditt namn, adress, e-post, telefonnummer samt personnummer i tillägg till ditt ärende. Svar kommer att skickas till din folkbokföringsadress. 6. Ändring och av information.

Arket Spa

Arket Spa

arket Maileg Mouse Spa & Wellness Maileg Mouse Spa & Wellness Beige Beige [] China.

.
2021 sakman.net